Χρειάζεσαι βοήθεια;
Κάλεσε μας:

211 780 0708
10 Ιουλίου, 2015

Spotmechanic: Πάνω από 1000 έλεγχοι μεταχειρισμένων στο πρώτο τρίμηνο

Μέσα στους 3 πρώτους μήνες λειτουργίας της (Απρίλιος-Ιούνιος ‘15) η Spotmechanic διενέργησε περισσότερους από 1000 τεχνικούς ελέγχους σε αυτοκίνητα ιδιωτών και εμπόρων, ξεπερνώντας κάθε προσδοκία και οικονομική συγκυρία.

Η υπηρεσία της Spotmechanic συστήθηκε στο κοινό στις αρχές Απριλίου, ενώ πολύ γρήγορα κέρδισε την εμπιστοσύνη του κόσμου με την κορυφαία ποιότητα του τεχνικού της ελέγχου που διεξάγεται στο χώρο του ιδιοκτήτη. Είναι χαρακτηριστικό ότι σε παραπάνω από 340 περιπτώσεις οι ενδιαφερόμενοι αγόρασαν το αυτοκίνητο βασιζόμενοι μόνο στην 10σέλιδη αναφορά της Spotmechanic, χωρίς να αντιμετωπίσουν το παραμικρό απρόοπτο στην χρήση του μετά την αγορά.

Βάσει των στοιχείων της Spotmechanic, οι Έλληνες αγοραστές δείχνουν μία σαφή τάση προς τα ασφαλή αυτοκίνητα, τα οποία δεν παρουσιάζουν σημαντικά προβλήματα μηχανολογικής φύσης.

Στο συχνό ερώτημα “ιδιώτης ή έμπορος”, η κατάσταση είναι μοιρασμένη. Οπτικά πιο άρτια τα αυτοκίνητα των επαγγελματιών, μικρότερο ιστορικό φανοποιειακών επισκευών αυτά των ιδιωτών. Σε θέματα ασφάλειας και μηχανικών μερών η εικόνα δεν αλλάζει ιδιαίτερα, αποδεικνύοντας πως η επιλογή του ενός ή του άλλου δεν φτάνει από μόνη της για να εγγυηθεί την καλή κατάσταση του αυτοκινήτου.

Τέλος, τα στοιχεία τριμήνου δείχνουν πως η απόφαση για αγορά δεν επηρεάζεται από τον τόπο διαμονής και το φύλο του ενδιαφερόμενου, αλλά από το ίδιο το αυτοκίνητο. Τη Spotmechanic εμπιστεύτηκαν πάνω από 400 κάτοικοι εκτός Αθηνών για έλεγχο αυτοκινήτου στην Αττική,  ενώ 25% των τεχνικών ελέγχων ζητήθηκε από γυναίκες. Οι κατασκευαστές Mercedes/Smart, VW και FIAT πρώτευσαν σε ελέγχους, με τα Smart ForTwo, Mini Cooper και Audi A4 να αποτελούν τα μοντέλα που έλεγξε περισσότερες φορές η Spotmechanic στην περίοδο αυτή.

0 Shares
Share
Tweet
Pin
Share