Χρειάζεσαι βοήθεια;
Κάλεσε μας:

211 780 0708
23 Ιουνίου, 2015

Aξιόπιστος έλεγχος μεταχειρισμένου στην Αθήνα, χωρίς να είσαι εκεί!

Το αυτοκίνητο που σε ενδιαφέρει είναι στην Αθήνα και θα ήθελες να είχες κάποιον μηχανικό εμπιστοσύνης να το ελέγξει για σένα;

Τώρα υπάρχει λύση! Απλά κλείσε online ή τηλεφωνικά στο 211 780 0708 έναν από τους μηχανικούς της Spotmechanic για να ελέγξει το αυτοκίνητο που έχεις βρει

Μέσα σε 24 ώρες θα έχεις στο email σου την πλήρη 10-σέλιδη αναφορά του ελέγχου μαζί με φωτογραφίες!

Βρήκες αυτοκίνητο στην Αθήνα;

Ένας μηχανικός μας θα ελέγξει το αυτοκίνητο και θα σου στείλουμε φωτογραφίες μαζί με 10-σέλιδη αναφορά!

Έχεις αντιμετωπίσει ποτέ το πρόβλημα να ψάχνεις για μεταχειρισμένο αυτοκίνητο και να μην έχεις πολλές επιλογές γύρω σου;

Δυστυχώς αυτό είναι μία πραγματικότητα. Βάσει των στοιχείων του car.gr, η μεγαλύτερη πόλη μετά την Αθήνα, η Θεσσαλονίκη, έχει μόνο το 13% των αυτοκινήτων που πωλούνται σήμερα στην Ελλάδα, ενώ μεγάλες πόλεις σαν τον Βόλο και τα Ιωάννινα δεν ξεπερνούν το 2%. Με την Αττική στο 41%, όλος ο υπόλοιπος όγκος αυτοκινήτων είναι διάσπαρτος σε όλη την επικράτεια!

Το προφανές είναι λοιπόν για να αυξήσει κάποιος τις επιλογές του, είναι να στραφεί σε μία μεγαλύτερη αγορά. Ας πάρουμε για παράδειγμα την Αττική, όπερ και σημαίνει ότι ο ενδιαφερόμενος μέχρι τώρα θα έπρεπε:

  • να βρει τα αυτοκίνητα της αρεσκείας του
  • να κανονίσει ραντεβού με τους ιδιοκτήτες
  • να ταξιδέψει στην Αθήνα
  • να έχει ένα μέρος να μείνει
  • να δει τα αυτοκίνητα
  • να βρει που θα τα πάει για τεχνικό έλεγχο
  • να κάνει τεχνικό έλεγχο
  • να αποφασίσει ποιο θα πάρει
  • να κάνει την διαδικασία μεταβίβασης

Αυτά μέχρι πρότινος όμως, καθώς η Spotmechanic, η νέα ανεξάρτητη υπηρεσία τεχνικού ελέγχου αυτοκινήτων, ήρθε για να δώσει μία πολύ καλοδεχούμενη λύση.

Έχουμε την λύση για να “δεις” ένα μεταχειρισμένο αυτοκίνητο στην Αθήνα

Τώρα πια μπορεί κάποιος να βρει το αυτοκίνητο που τον ενδιαφέρει στην Αττική και να πιστοποιήσει με εξαιρετική ακρίβεια την κατάστασή του. Το μόνο που έχει να κάνει είναι να κλείσει ραντεβού στο www.spotmechanic.gr

Ένας μηχανικός θα πάει στο χώρο του ιδιοκτήτη, ιδιώτη ή έμπορου, θα κάνει εκτενή τεχνικό έλεγχο 180+ σημείων, και αυτό ήταν! Την επόμενη μέρα του ελέγχου, ο  ενδιαφερόμενος παίρνει στο email του μία πλήρη 10-σέλιδη τεχνική αναφορά με όλα τα ευρήματα του ελέγχου, μαζί με πλήρες φωτογραφικό υλικό του αυτοκινήτου και των ευρημάτων του!

Το βασικό είναι πως για όλα τα παραπάνω δεν χρειάζεται ο ενδιαφερόμενος να είναι παρών!

Εμείς στην Spotmechanic εγγυόμαστε τον πιο αξιόπιστο και διαφανή τεχνικό έλεγχο για μεταχειρισμένα αυτοκίνητα, στο χώρο που βρίσκεται το όχημα. Έχοντας ελέγξει ήδη πάνω από 1000 αυτοκίνητα στους πρώτους μήνες λειτουργίας μας, είμαστε η πρώτη και μοναδική ανεξάρτητη υπηρεσία που δίνει τη δυνατότητα σε ενδιαφερόμενους αγοραστές και ιδιοκτήτες να αποκτήσουν μια πλήρη 10σέλιδη τεχνική αναφορά για το όχημά τους, μετά από ενδελεχή έλεγχο 180+ σημείων.

Πάνω από όλα όμως, η Spotmechanic είναι μία ανεξάρτητη υπηρεσία, χωρίς κανένα απολύτως ιδιοκτησιακό ή πωλησιακό συμφέρον!

Η διαδικασία για να κλείσεις ραντεβού για τεχνικό έλεγχο είναι εύκολη και γρήγορη,  αφού μπορεί να γίνει τηλεφωνικά στο 2117800708 ή ακόμα και online μέσα από την ιστοσελίδα μας!

Τώρα πια όλοι έχουμε επιλογές, αυτό θα το θυμόμαστε την επόμενη φορά που θα ψάχνουμε για μεταχειρισμένο αυτοκίνητο!

 

  • Eτικέτες:
0 Shares
Share
Tweet
Pin
Share