Χρειάζεσαι βοήθεια;
Κάλεσε μας:

211 780 0708
03 Ιουνίου, 2015

Πάρε μαζί σου έναν μηχανικό μας

Το αυτοκίνητο που σε ενδιαφέρει είναι σε μάντρα και ψάχνεις κάποιον μηχανικό εμπιστοσύνης να σε συνοδεύσει στην έκθεση του εμπόρου και να το δείτε μαζί;

Τώρα υπάρχει λύση! Απλά κλείσε έναν από τους μηχανικούς της Spotmechanic για να έρθει μαζί σου να ελέγξει το αυτοκίνητο που έχεις βρει, όπου θες εσύ, όποτε θες εσύ!

Γιατί την Spotmechanic;

Έχουμε πάντα μαζί μας τον εξοπλισμό που χρειάζεται: ράμπες ανύψωσης και διαγνωστικά μηχανήματα. Δεν χρειαζόμαστε εξειδικευμένο χώρο/συνεργείο ή extra εξοπλισμό.

Οι μηχανικοί μας είναι πραγματικά φοβεροί! Έχουν μεγάλη εμπειρία, είναι διαπιστευμένοι με τα πιο αυστηρά κριτήρια, μπορούν να σου εξηγήσουν σε απλή γλώσσα!

Είμαστε πλήρως ανεξάρτητοι. Δεν έχουμε συμφέρον από το αν το αμάξι που πρόκειται να αγοράσεις τελικά πουληθεί ή όχι. Διενεργούμε τον έλεγχο κάθε φορά με τον ίδιο τρόπο, σου στέλνουμε γραπτώς όλα τα ευρήματα.

Σου είπαν ότι το αυτοκίνητο μπορεί να ελεγχθεί μόνο μέσα στη μάντρα και πρέπει να βρεις μηχανικό να πάει εκεί;

Είναι συχνό φαινόμενο της Ελληνικής αγοράς μεταχειρισμένου να μην επιτρέπουν κάποιοι έμποροι να φύγει το αμάξι από την έκθεση προκειμένου να κάνει τεχνικό έλεγχο κάπου αλλού. Έχει λογική; Από τη σκοπιά του εμπόρου σίγουρα έχει, για πολλούς και διάφορους λόγους. Για τον αγοραστή όμως το κάνει ακόμα πιο δύσκολο, ειδικά όταν μέχρι τώρα δεν υπήρχε άλλος τρόπος για να ελέγξει το μελλοντικό του αυτοκίνητο.

Όσο και αν κάποιοι έμποροι παρέχουν εξοπλισμένο χώρο με μηχανήματα και ανυψωτικά για να ελεγχθεί το αμάξι, η ουσία είναι η εξής:

  1. Δεν γεννηθήκαμε όλοι μηχανικοί
  2. Δεν έχουμε όλοι έναν super duper κολλητό μηχανικό αστέρι να πηγαίνει σε όλα τα αυτοκίνητα που μας ενδιαφέρουν
  3. Το αμάξι πρέπει να ελεγχθεί, πάση θυσία!

Τώρα πια ξέρεις που θα βρεις μηχανικό να σε συνοδέυσει για έλεγχο μεταχειρισμένου αυτοκινήτου στην μάντρα:

Κλείσε ραντεβου για έλεγχο online ή πάρε μας τηλέφωνο στο 2117200708.

0 Shares
Share
Tweet
Pin
Share