Χρειάζεσαι βοήθεια;
Κάλεσε μας:

211 780 0708
23 Οκτωβρίου, 2015

Εμπειρία το φετινό Rally Acropolis!

Έχοντας για πρώτη φορά ενεργό ρόλο στο θεσμό του Rally Acropolis, η Spotmechanic ένωσε τις δυνάμεις της με τον Δημήτρη Παπαδημητρίου, έναν από τους πιο καταξιωμένους Έλληνες οδηγούς, υποστηρίζοντάς τον στον αγώνα Seajets Rally Acropolis 2015!

Ο αγώνας δυστυχώς δεν ολοκληρώθηκε, αφού λόγω των ακραίων καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν στην περιοχή τη μέρα του αγώνα, κρίθηκε απαραίτητη η πρόωρη λήξη του για λόγους ασφαλείας οδηγών και θεατών.

Κατάταξη 5 πρώτων οδηγών:

1: Kajetan Kajetanowicz – Ford Fiesta R5
2: Craig Breen – Peugeot 208 T16 R5
3: Lambros Athanassoulas – Scoda Fabia R5
4: Jaromir Tarabus: Scoda Fabia S2000
5: David Botka: Mitsubishi Lancer Evo IX

Ξεχωριστή εμπειρία λοιπόν το φετινό Rally, τόσο για εμάς, όσο και για τους οδηγούς, με τον Δημήτρη Παπαδημητρίου να εγκαταλείπει λίγο πριν το τέλος της ειδικής Κεφαλάρι από πρόβλημα στο ημιαξόνιο. Ας δούμε τι μας είπε:

Spotmechanic: Δημήτρη πώς είδες το επίπεδο του ανταγωνισμού σε σχέση με άλλες φορές?
Δημήτρης Παπαδημητρίου: Ήταν αρκετά δυνατό σε σχέση με άλλους αγώνες της φετινής χρονιάς, συμμετείχαν αρκετά αξιόλογα πληρώματα. Αν δεν ήταν και η οικονομική κρίση ίσως να υπήρχαν και άλλοι, οπότε ο ανταγωνισμός θα ήταν ακόμη μεγαλύτερος.

Spotm: Ακούσαμε πως οι συνθήκες ήταν εξαιρετικά δύσκολες, τι ακριβώς έγινε;
ΔΠ: Οι συνθήκες του αγώνα για αρκετά πληρώματα ήταν πρωτόγνωρες, ακόμα και για την δική μας συμμετοχή μετά από 30 και πλέον χρόνια στους αγώνες. Ειδικά σε ένα σημείο στην ειδική διαδρομή Κεφαλάρι οι συνθήκες ήταν τέτοιες που σταματήσουμε εντελώς το αυτοκίνητο γιατί δεν βλέπαμε καθόλου τον δρόμο!

Spotm: Αντιμετώπισες πρόβλημα και εγκατέλειψες τελικά;
ΔΠ: Ναι, το αμάξι της ομάδας μας παρουσίασε ένα πρόβλημα στο αριστερό ημιαξόνιο, τέτοια βλάβη εγώ προσωπικά δεν έχω ξανασυναντήσει, με αποτέλεσμα να μείνουμε 7 χιλιόμετρα πριν το τέλος της ειδικής Κεφαλάρι.

Spotm: Θα σε ξαναδούμε του χρόνου σε αγώνες ή είναι οριστική η απόφασή σου για αποχώρηση; Τι σου έχει μείνει από όλη αυτή την εμπειρία;
ΔΠ: Θα αποχωρήσω από τους μεγάλους αγώνες, θα συνεχίσω όμως σποραδικά να τρέχω σε αγώνες ράλλυ σπριντ. Τόπο στα νιάτα! Αυτό που θα μου μείνει από όλα αυτά τα χρόνια είναι οι άνθρωποι που γνώρισα σε όλη την Ελλάδα, όπως και τα μέρη όπου γίνονταν οι αγώνες. Αξία ανεκτίμητη!

Spotm: Πως είναι τα πράγματα για τους νέους αγωνιζόμενους στην Ελλάδα; Πόσο εύκολο ή δύσκολο είναι για κάποιον να τρέξει;
ΔΠ: Τα πράγματα σχετικά με την έλευση νέων αγωνιζομένων στο άθλημα είναι πραγματικά δύσκολα. Οι οικονομικές συνθήκες που επικρατούν στην χώρα μας σε συνδυασμό με την πολύ χαμηλή πια προβολή του αθλήματος κάνουν πολύ δύσκολη την εύρεση χορηγών, που είναι απολύτως απαραίτητη για κάθε νέο και όχι μόνο αγωνιζόμενο. Δυστυχώς τα δεδομένα για το άθλημα έχουν αλλάξει πάρα πολύ, δεν έχουν καμία σχέση με παλιά.

Spotm: Δημήτρη σε ευχαριστούμε, και ελπίζουμε να αλλάξεις γνώμη για τη συμμετοχή σου του χρόνου.
ΔΠ: Να είστε καλά, εγώ ευχαριστώ για την υποστήριξη.

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Και του χρόνου!

0 Shares
Share
Tweet
Pin
Share