Χρειάζεσαι βοήθεια;
Κάλεσε μας:

211 780 0708
18 Ιουλίου, 2018

Η Spotmechanic Τώρα με Πιστοποίηση ISO 9001! (Press Release)

Αθήνα, Ιούνιος 2018-  Η Spotmechanic, η πρώτη Ελληνική υπηρεσία επιτόπιων τεχνικών ελέγχων σε μεταχειρισμένα αυτοκίνητα, ολοκλήρωσε με απόλυτη επιτυχία τους απαιτούμενους ελέγχους για την πιστοποίησή της με ISO 9001:2015 στο πλαίσιο της ετήσιας επιθεώρησης από τον αναγνωρισμένο Ελληνικό φορέα QMSCERT.

Η πιστοποίηση της εταιρίας με το διεθνώς αναγνωρισμένο πρότυπο ποιότητας ΕΛΟΤ ΕΝ ISO 9001:2015 έγινε σύμφωνα με τις απαιτήσεις του ISO 17021 και αφορά τη διαδικασία των τεχνικών ελέγχων και της πιστοποίησης των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων.

Η πιστοποίηση αυτή είναι απόλυτα εναρμονισμένη με τη φιλοσοφία της εταιρίας, καθώς η ίδια επικεντρώνεται συνεχώς στη βελτίωση της ποιότητας των ελέγχων της με στόχο να παρέχει στον καταναλωτή αξιόπιστες λύσεις και την πιο λεπτομερή και αδιαπραγμάτευτη τεχνική αναφορά για το αυτοκίνητο που ενδιαφέρεται να αγοράσει.

Η Spotmechanic είναι η πρώτη υπηρεσία τεχνικών ελέγχων σε μεταχειρισμένα αυτοκίνητα στην Ελλάδα και διενεργεί επιτόπιους ελέγχους για λογαριασμό των πελατών της σε Αττική και Θεσσαλονίκη. Κάθε αυτοκίνητο ελέγχεται σε 200+ σημεία με τους πιο αυστηρούς κανόνες της αγοράς και τα αποτελέσματα τον ελέγχων παραδίδονται σε γραπτή μορφή, μέσα από μια 10-σέλιδη γραπτή αναφορά που συνοδεύεται από λεπτομερείς φωτογραφίες και σχόλια του μηχανικού.

Ως πρωτοπόρος στον κλάδο της, η Spotmechanic, πλέον, είναι και η μοναδική Ελληνική Υπηρεσία Επιτόπιων Τεχνικών Ελέγχων που κατέχει πιστοποίηση ISO για το σύνολο των υπηρεσιών της.

  • Eτικέτες:
0 Shares
Share
Tweet
Pin
Share