Χρειάζεσαι βοήθεια;
Κάλεσε μας:

211 780 0708
01 Απρίλιος, 2016

Ένας χρόνος Spotmechanic!

… και το γιορτάζουμε!

Πάει κιόλας ένας χρόνος από εκείνο το πρωινό που βγήκαμε στον «αέρα»! Σαν πρωταπριλιάτικο αστείο ακούστηκε το γεγονός ότι μια «startup» είχε σκοπό να φέρει τη διαφάνεια στην αγορά των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων.

oneyearspot_v2

Ασύλληπτο στο νου του Έλληνα και πράγματι ακούσαμε πολλούς στην αρχή να μας λένε: «Προσέξτε μην γίνετε κι εσείς σαν κάποιους άλλους».

Δεν γίναμε. Ούτε θα γίνουμε.

Ο πρώτος μας έλεγχος έγινε σε ένα Audi A4 για λογαριασμό του Αλέξανδρου, που τότε έψαχνε για ένα ασφαλές οικογενειακό αυτοκίνητο και τελικά αγόρασε! Αυτό έφερε τον επόμενο και εκείνος με τη σειρά του, τον μεθεπόμενο, φτάνοντας σήμερα να έχουμε κάνει πάνω από 4000 ελέγχους!

20150406_audi

Ο 1ος μας έλεγχος έγινε σε αυτό το AUDI A4 STATION WAGON!

Σήμερα, ένα χρόνο αργότερα, έχουμε κάνει κάτι περισσότερο από 4.000 τεχνικούς ελέγχους σε μεταχειρισμένα αυτοκίνητα και έχουμε επισκεφθεί πάνω από 350 εμπόρους σε Αττική και Θεσσαλονίκη! Η πλειονότητα των εμπόρων είναι πολύ θετικοί στους ελέγχους μας, αλλά όπως ήταν αναμενώμενο, υπάρχουν και αυτοί οι 10-15 που δεν θέλουν ούτε απ’έξω να περνάμε. Μερικοί από αυτούς μάλιστα είναι και «αρκετά» μεγάλοι στο χώρο.

Πολλοί που αρχικά ήταν δύσπιστοι (ακόμα και μερικοί φίλοι/γνωστοί μας), αποτέλεσαν και αποτελούν τελικά την καλύτερη διαφήμιση για την υπηρεσία μας! Ήταν μια επιβράβευση για τον Χάρη, τον Χρήστο και τον Κυριάκο, τους 3 ιδρυτές μας. Το 9-μηνο «ξενύχτι» δουλειάς, τα ατελείωτα πλάνα, email και αρχεία excel με υπολογισμούς, είχαν αρχίσει να αποδίδουν!

Υπήρξαν στιγμές μέσα σε αυτή τη χρονιά που μείναμε με το στόμα ανοιχτό, όπως το περιστατικό με τον κύριο Γιάννη που ήρθε στα γραφεία μας για να ζητήσει βοήθεια. Μόλις είχε εξαπατηθεί από την αγορά ενός αυτοκινήτου, το οποίο πλήρωσε έχοντας πάρει τραπεζικό δάνειο. Η εγγύηση για το ατρακάριστο, άβαφο και σχεδόν εργοστασιακό όχημά του, αποδείχθηκε ψεύτικη. Μέσω του ελέγχου μας, ο οποίος έγινε αφού το αγόρασε (δυστυχώς), έμαθε ότι το αυτοκίνητο του είχε 13 τρακαρίσματα, εκ των οποίων το ένα πολύ σοβαρό! 

Πρέπει να τις γράψουμε αυτές τις ιστορίες αλλά ως αυτόνομες. Όπως έχουμε κάνει για εκείνον τον τραμπούκο, το πρωτοπαλίκαρο του αφεντικού που είχε φέρει το αυτοκίνητο που θα ελέγχαμε! Ή σε έναν άλλον έλεγχο που μας διώξανε κακήν κακώς! Και αυτές είναι μόνο μερικές από τις φοβερές ιστορίες, με τους μηχανικούς μας να βρίσκονται στο επίκεντρο απειλών, διωγμών και παραλίγο ξυλοδαρμών.

focus_wide

Δεν είναι όμως όλοι έτσι και η αλήθεια πρέπει να λέγεται. Υπάρχουν άνθρωποι με τους οποίους η συνεργασία ήταν και είναι άψογη. Ιδιώτες και έμποροι. Τι πιο ωραίο όταν βλέπεις ανθρώπους με την ίδια όρεξη για συνεργασία και τη διάθεση για αλλαγή μιας κατάστασης προς το καλύτερο!

Μέσα από τη λειτουργία της Spotmechanic αυτό τον χρόνο, καταλάβαμε πόσο επιτακτική είναι η ανάγκη για την ύπαρξη αξιόπιστων εταιρειών. Ο κόσμος το έχει ανάγκη όσο ποτέ!

Εμείς θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε με την ίδια πίστη έχοντας στο επίκεντρο ένα και μοναδικό άτομο. Εσένα! Γιατί πολύ απλά, το να μαθαίνεις τα πάντα για το μεταχειρισμένο αυτοκίνητο που θέλεις να αγοράσεις, είναι δικαίωμά σου! Τι πιο αυτονόητο;

«Υπερ-ικανοποιημένος από την υπηρεσία! Από εδώ και στο εξής μόνο spotmechanic για την ευκολία που παρέχει και στα δύο μέρη αλλά και για την υπερπλήρη αναφορά. Απλά άψογοι!» μας είπε ο Χρήστος X.

Ευχαριστούμε όλους του πελάτες, τους φίλους και τους συνεργάτες μας για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στην υπηρεσία μας! Διαβεβαιώνουμε όλους ότι θα είμαστε εδώ και στο μέλλον για να υπηρετούμε με υπευθυνότητα την ανάγκη σας για πλήρη ενημέρωση και διαφάνεια.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα της Spotmechanic!

  • Eτικέτες:
0 Shares
Share
Tweet
Pin
+1
Share