Χρειάζεσαι βοήθεια;
Κάλεσε μας:

211 780 0708
15 Μαρτίου, 2016

Με τον “Λάζο” στη Θεσσαλονίκη!

Κανονικά, ο έλεγχος μας σε ένα μεταχειρισμένο αυτοκίνητο διαρκεί 70 λεπτά. Ο έλεγχος όμως στο Smart του Λάζαρου Παπαδόπουλου (aka “Λάζος”), έγινε χαλαρά!

Βλέπεις, ήταν Σάββατο και η Θεσσαλονίκη τα Σάββατα δεν βιάζεται. Όχι πως βιάζεται τις υπόλοιπες μέρες της εβδομάδας, αλλά γι’αυτό την αγαπάμε!

Στην 1,5 ώρα που ήμασταν μαζί με τον “Λάζο”, ήπιαμε φραπεδάκι, φάγαμε κουλούρι Θεσσαλονίκης (τι άλλο;) και είπαμε διάφορα. 

Χρειάζονται συστάσεις;

Ο Λάζαρος Παπαδόπουλος είναι γνωστός στον χώρο του αθλητισμού και πιο συγκεκριμένου του μπάσκετ από το ταλέντο του να εκτελεί τα αντίπαλα καλάθια, κυρίως όταν βρίσκεται στο “ζωγραφιστό” της ρακέτας (που λένε και οι γνώστες του αθλήματος).

Οι στιγμές που ο “Λάζος” μας έχει κάνει περήφανους ως Έλληνες, είναι πολλές και έντονες. Κατά τη διάρκεια της καριέρας του κατέκτησε δύο φορές την Ευρωλίγκα με Παναθηναϊκό (2003) και Ολυμπιακό (2012), ενώ το 2005 αποτέλεσε βασικό στέλεχος της “χρυσής” Εθνικής μας ομάδας που κατέκτησε το Ευρωμπάσκετ. Το 2007 πήρε μεταγραφή από τη Ντιναμό Μόσχας στη Ρεάλ Μαδρίτης και την περίοδο εκείνη θεωρήθηκε ως ο πιο ακριβοπληρωμένος Έλληνας μπασκετμπολίστας.

Tα τελευταία χρόνια ωστόσο είναι γνωστός και για τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες. Η startup Athlenda που έχει ιδρύσει, χρησιμοποιεί την τεράστια εμπειρία του και φέρνει σε επαφή αθλητές με μάνατζερς και ομάδες!

Με ύψος 2,13 μέτρα, βλέποντάς τον, αναρωτιέσαι πως είναι δυνατόν αυτός ο άνθρωπος να χωράει μέσα σε ένα Smart.

Ο έλεγχος στη Θεσσαλονίκη

Όταν η Spotmechanic άρχισε να διενεργεί ελέγχους στη Θεσσαλονίκη, ο Λάζαρος Παπαδόπουλος ήταν από τους πρώτους μας πελάτες! Ήθελε να ελέγξει τα αυτοκίνητα της Ελληνικής Ακαδημίας Καλαθοσφαίρισης.

Μπήκε στη σελίδα μας και έκλεισε ραντεβού για έλεγχο online. Όταν είδαμε το όνομα και την περιοχή, τον πήραμε αμέσως τηλέφωνο και βεβαιωθήκαμε ότι όντως ήταν ο γνωστός σε όλους μας “Λάζος”. Του ζητήσαμε λοιπόν “αυτόγραφο”: να κάνουμε μαζί μια φωτογράφηση! Βλέπεις είμαστε και μπασκετόφιλοι!

Την ημέρα του ελέγχου, χαλαρός και ευδιάθετος, υποδέχθηκε τον Στέφανο, τον μηχανικό μας, κάτω από το σπίτι του. Λίγη ώρα αργότερα ήρθε και ο φίλος του Γιάννης Γιαννούλης, άλλος ένας αγαπητός στους Θεσσαλονικείς μπασκετμπολίστας με θητεία σε ΠΑΟΚ, Πανιώνιο και Παναθηναϊκό μεταξύ άλλων.

Ο έλεγχος στο Smart έγινε κατά γράμμα και το αυτοκίνητο ελέγχθηκε σε 180 σημεία. Ο Στέφανος (ο μηχανικός μας) αφού το ανέβασε στις ράμπες, έλεγξε διεξοδικά το πλαίσιο, τη μηχανή, τα ηλεκτρικά μέρη, το εξωτερικό, το εσωτερικό και την ενεργητική ασφάλεια του αυτοκινήτου. Για να ολοκληρωθεί ο έλεγχος έγινε και test drive με τον Λάζαρο Παπαδόπουλο στη θέση του συνοδηγού!

Μια εμπειρία που δεν θα ξεχάσουμε!

Χαιρόμαστε πολύ για δύο λόγους: Πρώτον γιατί γνωρίσαμε από κοντά τον Λάζαρο Παπαδόπουλο, έναν “τεράστιο” παίκτη (κυριολεκτικά και μεταφορικά) που έχει συνεισφέρει τα μέγιστα στον ελληνικό μπάσκετ και τον αθλητισμό εν γένη. Αυθεντικός και με οξεία αίσθηση του χιούμορ, γρήγορα καταλάβαμε γιατί είναι τόσο αγαπητός στη Θεσσαλονίκη.

Ο δεύτερος λόγος είναι το γεγονός ότι ο Λάζαρος, ως αυθεντικός “startupper”, ήθελε να είναι παρών σε όλη τη διαδικασία ενώ μας έστειλε και ένα πολύ θετικό feedback για την όλη εμπειρία! Δεν σου κρύβουμε ότι είμαστε υπερήφανοι που λαμβάνουμε καθημερινά την εμπιστοσύνη των πελατών μας, συμπεριλαμβανομένου και του Λάζου. Υποσχόμαστε να συνεχίσουμε με τον ίδιο ζήλο, γιατί είναι δικαίωμά σου να ξέρεις ακριβώς τι αυτοκίνητο αγοράζεις!

Λάζαρε ευχαριστούμε!

0 Shares
Share
Tweet
Pin
Share