Χρειάζεσαι βοήθεια;
Κάλεσε μας:

211 780 0708
27 Μαΐου, 2016

Spotawheel: Η απόλυτη εμπειρία αγοράς μεταχειρισμένου αυτοκινήτου!

Έρχεται μια μέρα που αποφασίζεις να αγοράσεις το νέο σου αυτοκίνητο! Έχεις καταλήξει στο ιδανικό μοντέλο, το χρώμα και ίσως την τιμή! Δεν μένει τίποτα άλλο από το να βρεις το κατάλληλο όχημα! Συγχαρητήρια, θα πρέπει να είσαι πολύ ενθουσιασμένος!

“Κάθεσαι” λοιπόν στα sites αγγελιών και διαβάζεις για τις “πραγματικές ευκαιρίες”. Σε κάποιο αυτοκίνητο που έχεις βρει, διακρίνεις ότι το χρώμα μιας πόρτας είναι λίγο διαφορετικό. Λες να έχει τρακάρει; Αφού λέει “ατρακάριστο”. Σηκώνεις το τηλέφωνο και κανονίζεις ραντεβού, ξοδεύεις χρόνο και χρήματα για το δεις από κοντά, ζητάς από μηχανικούς και φίλους να σε βοηθήσουν, αλλά κάτι σου λέει να μην εμπιστευθείς κανέναν!

Έχει περάσει ένας μήνας και ο αρχικός ενθουσιασμός που ένιωθες για την αγορά του νέου σου αυτοκινήτου, αντικαθίσταται τώρα με άγχος και απογοήτευση…

Αυτή φυσικά, δεν είναι “η απόλυτη εμπειρία αγοράς ενός μεταχειρισμένου”! Αυτή είναι η στρεσογόνα διαδικασία που πρέπει να υποστείς σήμερα, για να αγοράσεις το νέο σου αυτοκίνητο. Το έχουμε ζήσει και εμείς!

Πριν από περίπου ένα χρόνο βάλαμε σκοπό να αλλάξουμε την αγορά δίνοντας την ευκαιρία στον εκάστοτε αγοραστή να μάθει με ακρίβεια τι αυτοκίνητο πρόκειται να αγοράσει. Δημιουργήσαμε την πιο αξιόπιστη υπηρεσία επιτόπιων τεχνικών ελέγχων στην Ελλάδα, τη Spotmechanic! Μετά από 4000+ ελέγχους διαπιστώσαμε ότι το πρόβλημα στην αγορά μεταχειρισμένων αυτοκινήτων είναι πιο βαθύ και ο τρόπος με τον οποίο πωλούνται τα μεταχειρισμένα σήμερα, πρέπει να αλλάξει!

Όπως και τότε λοιπόν, έτσι και τώρα, ταράζουμε τα νερά για ακόμα μια φορά παρουσιάζοντας μια νέα, πρωτοποριακή υπηρεσία: τη Spotawheel! Βασισμένη στις ίδιες αξίες με τη Spotmechanic: αξιοπιστία, διαφάνεια και ευκολία, η Spotawheel αντιπροσωπεύει τον τρόπο αγοράς και πώλησης ενός μεταχειρισμένου όπως θα γίνεται στο μέλλον!

Η Spotawheel εξαλείφει την ανασφάλεια, το άγχος και το αίσθημα εκμετάλλευσης κατά την αγορά ενός μεταχειρισμένου! Προσφέρει δίκαιη τιμολόγηση στον πωλητή, πλήρη εμπιστοσύνη και διαφάνεια στον αγοραστή, απαλλάσσοντάς τον από άσκοπες μετακινήσεις, διαπραγματεύσεις και απρόσμενες εκπλήξεις.

Δεν προσπαθούμε να πουλήσουμε οποιοδήποτε αμάξι περάσει από την πόρτα μας, όπως κάνει ο ανταγωνισμός!

Με την βοήθεια του ελέγχου της Spotmechanic, για κάθε αυτοκίνητο που εκπροσωπούμε έχουμε ήδη απορρίψει πάνω από 10, κυρίως λόγω γυρισμένων χιλιομέτρων, ελλιπούς βιβλίου service, ιστορικού ατυχημάτων και κακής μηχανολογικής κατάστασης.

Είμαστε οι μόνοι αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα που ξοδεύουμε τόση ενέργεια για να πιστοποιήσουμε την καλή κατάσταση ενός αυτοκινήτου.
Και είμαστε υπερήφανοι γι’αυτό!

7 λόγοι για να επιλέξεις Spotawheel αυτοκίνητο!

1. Η καλύτερη τιμή της αγοράς σε σχέση με την ποιότητα

Στη Spotawheel θα βρεις μόνο αυτοκίνητα ιδιωτών, ελληνικής αντιπροσωπίας και όλα συντηρημένα όπως θα έπρεπε να είναι το επόμενό σου αυτοκίνητο! Επιβραβεύουμε τον κόπο του προσεκτικού ιδιοκτήτη, αγοράζοντας το αυτοκίνητο του σε υψηλή τιμή και πουλώντας το στην πιο ανταγωνιστική τιμή της αγοράς, σε σχέση βέβαια με τα χιλιόμετρα, την κατάσταση και τον εξοπλισμό του. Και θα ρωτήσεις εύλογα, “καλά πως γίνεται να αγοράζετε ακριβά και να πουλάτε φθηνά;” Η απάντηση είναι απλή: μικρό κέρδος!

Δεν έχουμε το άγχος του κόστους κεφαλαίου, των εγκαταστάσεων και του κόστους αποθήκευσης που υπαγορεύουν υπερβολικά χαμηλές τιμές αγοράς και υπέρογκες τιμές μεταπώλησης! Αντ’αυτού, επενδύουμε σε νέα άτομα, με αγάπη και γνώση για το αυτοκίνητο, τα οποία συμμερίζονται απόλυτα το όραμα των Spotmechanic και Spotawheel, δηλαδή τη διαφάνεια στο χώρο του μεταχειρισμένου αυτοκινήτου!

2. Πραγματικά χιλιόμετρα… επιτέλους!

Ελέγχουμε τα χιλιόμετρα του κάθε αυτοκινήτου μας με 3 διαφορετικούς τρόπους, σε όλους τους επίσημους φορείς, δημόσιους και μη! Και… ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, έχεις επιβεβαιωμένα πραγματικά χιλιόμετρα!

3. Powered by Spotmechanic… για να ξέρεις την παραμικρή λεπτομέρεια!

Ναι, ένα μεταχειρισμένο αυτοκίνητο μπορεί να έχει μια γρατζουνιά ή και δύο! Όσες και να είναι, σε αντίθεση με άλλους εμπόρους, εμείς σου δίνουμε όλα τα ευρήματα γραπτώς και στα δείχνουμε σε φωτογραφίες και βίντεο για να ξέρεις ακριβώς τι αγοράζεις! Μπορείς να το ελέγξεις, να το κάνεις φύλο και φτερό και να συγκρίνεις τα αποτελέσματα της γραπτής αναφοράς με όποιον επίσημο ή ανεπίσημο φορέα εσύ επιθυμείς! Είμαστε τόσο σίγουροι, που στην μικρή πιθανότητα να βρεις κάποιο λάθος στον έλεγχό μας, σου δίνουμε τη δυνατότητα επιστροφής του αυτοκινήτου με άμεση επιστροφή των χρημάτων σου (όπως αναφέρουμε και πιο κάτω στο σημείο 5)!

4. Δες το αυτοκίνητο, στην πόρτα σου!

Δεν έχεις χρόνο; Δεν έχεις μεταφορικό; Θέλεις να αράξεις; Κανένα πρόβλημα! Ένας από τους enthusiasts, θα φέρει το αυτοκίνητο στο σημείο που σε βολεύει, για να το δεις από κοντά και να ρωτήσεις ό,τι θες! Όσο εύκολα γίνονται και οι έλεγχοι της Spotmechanic. Όταν και όπου θες!

Αναρωτιέσαι τι είναι οι “enthusiasts”; Είναι επιλεγμένα άτομα, με εμπειρία στο χώρο που ξέρουν τα πάντα για το Spotawheel αυτοκίνητο που σε ενδιαφέρει! Δεν είναι κλασικοί πωλητές αυτοκινήτων! Θα είναι δίπλα σου μόνο για να σε καθοδηγήσουν και να λύσουν όλες σου τις απορίες!

5. Παράδοση του αυτοκινήτου σε όλη την Ελλάδα!

Είσαι κάτοικος Κωλοκοτρονιτσίου ή μένεις στη πρωτεύουσα; Μήπως στη συμπρωτεύουσα ή σε κάποιο από τα πανέμορφα νησιά μας; Όπου κι αν μένεις, θα στείλουμε το αυτοκίνητο στη πόρτα σου, έχοντας ήδη κινήσει όλες τις διαδικασίες ώστε να μην κουνήσεις ούτε το μικρό σου δαχτυλάκι! Ή μάλλον… θα το κουνήσεις, για να βάλεις μπροστά και να φύγεις, γιατί δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα άλλο!

6. Δικαίωμα επιστροφής χρημάτων! (φανταστικό;)

Αγόρασες Spotawheel αυτοκίνητο; Έχεις 7 ημέρες ή 300 χλμ για να το δοκιμάσεις, να το ελέγξεις περαιτέρω και να σιγουρευτείς ότι είναι πράγματι αυτό που έψαχνες! Αν για οποιοδήποτε λόγο αλλάξεις γνώμη, μας το επιστρέφεις κι εμείς σου επιστρέφουμε τα χρήματά σου εξ’ολοκλήρου. Τόσο απλά!

7. Πλήρης κάλυψη = απόλυτη ξεγνοιασιά!

Με κάθε αυτοκίνητο της Spotawheel, προσφέρουμε 1 μήνα δωρεάν ασφάλεια, 6 μήνες δωρεάν εγγύηση (το πακέτο της MAPFRE “Advanced” καλύπτει ό,τι μπορείς να φανταστείς) και 12 μήνες δωρεάν οδική βοήθεια, για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο!

Καλώς ήρθες στη νέα εποχή!

Επισκέψου το online showroom μεταχειρισμένων της Spotawheel, δες το αυτοκίνητο που σε ενδιαφέρει συνοδευόμενο με επαγγελματικές φωτογραφίες που τονίζουν τη λεπτομέρεια, το βίντεο του αυτοκινήτου και την 10-σέλιδη αναφορά της Spotmechanic! Και αν έχεις απορίες, ρώτα κάποιον από τους enthusiasts!

Η Spotmechanic παραμένει δίπλα σου ως η πιο αξιόπιστη υπηρεσία ελέγχων στην Ελλάδα! Η γραπτή αναφορά της είναι η επιτομή της διαφάνειας και η Spotawheel αποτελεί τη φυσική της συνέχεια! 

Πλέον δεν έχεις να φοβάσαι και να ανησυχείς για τίποτα! Με τη Spotawheel απλά, χαλάρωσε, απόλαυσε την κορυφαία εμπειρία αγοράς του επόμενου αυτοκινήτου σου και… καλοτάξιδο!

 

0 Shares
Share
Tweet
Pin
Share